Sparrissoppa ala viktväktarna.
1 burk Campbells sparrissoppa
1/4 lök
1 burk stångsparris
1 buljongtärning
7-8 dl vatten (Minska vattnet beroende på önskad konsistens)
salt/peppar
1 msk maizena majsmjöl till redning
Fräs löken mjuk i 1 tsk olja, brässera den med lite vatten mot slutet
Häll i 3 dl vatten och en buljongtärning samt sparrisen.
Låt sjuda i ca 4 minuter, mixa sedan till en slät massa
Häll tillbaka i kastrullen och tillsätt resten av vattnet + burksoppan. Rör om.
Smaka av med salt och peppar, önskas tjockare konsistens, red med maizena majsmjöl + lite vatten alt lite 5% matlagningsgrädde.
Servera med 1% cremefraiche och en bit bröd.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Kunde du inte ha sagt NÅGOT mer än bara receptet? =)
Post a Comment